2008. július 3., csütörtök

Aki bőséges, kiegyensúlyozott és szabadon áramló energiával rendelkezik, az életerőnek, jó testi egészségnek és valódi megelégedettségnek örvendhet. Peter Hess módszerével ezt az állapotot kívánjuk helyre állítani.

Hangmasszázs

. öröm és ellazulás

. jó közérzet

. a kreativitás fejlődése

. az észlelés, koncentrálás előmozdítása

Testi, lelki és szellemi problémáknál a hangmasszázs elősegíti, hogy az ember megszabaduljon azoktól a panaszoktól, amelyeket a mindennapi stressz, a gondok és félelmek okoznak.

Ajánljuk:

Gyermekeknek, illetve fiatalkorúak számára, akiknek tanulással és/vagy viselkedéssel összefüggő gondjaik vannak. Pl: szociális, ill. iskolához kapcsolódó problémák, kommunikációs, motivációs, koncentrációs zavarok, viselkedési rendellenességek: szorongás, emocionális visszavonulás, agresszió.

Felnőtteknek, ha szeretnének jót tenni önmagukkal - oldani a stresszt, felszabadulni felerősíteni szervezetük öngyógyító képességét. A hangmasszázs segíti a belső harmónia kifejlődését és erősíti az energiáit a hétköznapi feladatokra. A kreativitás és az alkotóerő új impulzusokat kap.

A hangmasszázs többek között képes:
nyak- és vállfeszültségeket oldani, fejfájást megszüntetni, az emésztést szabályozni, altesti görcsöktől mentesíteni, az összpontosítási képességet javítani.

Hogyan történik a kezelés?

A hangmasszázshoz Ön kényelmes öltözetben elhelyezkedik egy kezelőágyon vagy egy földre helyezett matracon. Meghatározott kezelési menetet követve, a test kölönböző pontjaira különböző méretű tálakat helyezünk, melyeket filc ütővel megütünk.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körökben végig áramlanak egész testében, megmozgatva mintegy 10 billióra becsült sejtet. Ha a test blokk mentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végeinél. A folyamatos hang - és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul.

Kezelésre az alábbi telefonszámon jelentkezhet: Aranyi Erzsébet Martfű 06/30 297-24-85

Nincsenek megjegyzések: